۱۳۹۵ مهر ۱۹, دوشنبه

نان

انقد تنوع نون اینجا زیاد هست که دیگه برنج خوردن یادم رفته. گاهی یک ماه می‌شه و اصلن برنج نمی‌خورم و دلم هم نمی‌کشه. هر وقت هم برنج می‌خورم به دو ساعت نکشیده باز گرسنه‌ام می‌شه. شاید به خاطر کیفیت برنج‌ها هم باشه. اینجا تو فروشگاه‌ها اکثرا برنج هندی هست. اینجا مصرف کوس کوش که شبیه خردبرنج هست خیلی زیاده، مخصوصن عربا زیاد مصرف می‌کنن. تو منوی کباب ترکی هم این کوس کوس حضور پررنگی داره.
بیشترین ماده غذایی مورد مصرف در اینجا سیب زمینی هست برای درست کردن فریت یا همون چیپس خلالی. حتی مغازه‌های سیار هستن برای فروختن فریت.
اینجور که شنیدم مردم این نواحی اهل پس انداز و این حرفا نیستن به جاش اهل سفر و تفریح هستن. بعنی کار می‌کنن پول در می‌ارن که تعطیلات حتمن برن سفر. سفر در تعطیلات جز واجبات براشون هست. بیشتر هم در تعطیلات سال نو و تعطیلات تابستون هست که به سفر می‌رن. 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر